Sådan finder du de bedste produkter til dit kæledyr

Hvis du er ejer af et eller flere kæledyr, er det eller de helt sikkert en stor del af din hverdag. I Danmark er det ikke nogen sjældenhed, at kæledyr bliver betragtet mere som familiemedlemmer end blot kæledyr. Derfor ønsker de fleste kæledyrsejere også kun det bedste af det bedste til deres dyr.

Det gælder både, når de skal købe foder til deres kæledyr, såvel som når de skal købe udstyr. Hvis du også er en af dem, der kun vil have produkter af højeste kvalitet til dit kæledyr, bør du købe dem hos Wicki Oppendieck Preisler.

Køb dine produkter af en anden dyreelsker

Wickie er en passioneret dyreelsker, der har åbnet sin egen forretning. Her finder du både foder, udstyr og plejeprodukter til din hund, kat eller hest. Hvis du har nogle spørgsmål til dit køb, står Wickie altid klar til at hjælpe dig.

Da det kun er Wickie, der driver forretningen, er det også hende, der har styr på alt fra leveringstider til ingredienser i produkterne. Hvis du derfor kontakter forretningen, kan du være sikker på, at det også er Wickie, som du får et svar fra. Det betyder også, at din mail ikke skal igennem en længere kommunikationskæde, førend du får et svar. I stedet kan du forvente et hurtigt og direkte svar fra forretningsejeren selv.

Bredt udvalg af forskellige produkter

På Wickies webshop finder du et bredt udvalg af forskellige produkter til enten din hund, hest eller kat. Blandt andet kan du finde følgende produkter:

  • Foder
  • Godbidder
  • Dækkener
  • Seler
  • Børster
  • Pelsplejeprodukter

Samt meget andet. Alle produkterne er naturligvis blandt nogle af de bedste på markedet, så dit kæledyr er garanteret den høje kvalitet, som det fortjener.

Stort udvalg af forskellige størrelser

Én af Wickies mange grunde til at åbne sin egen webshop, var, at hun selv havde problemer med at finde udstyr i den rette størrelse til sine hunde.

Derfor vil du altid finde et stort udvalg af forskellige størrelser på webshoppen, uanset om du er på jagt efter en sele, et dækken eller noget helt tredje.

Besøg også forretningens store vidensunivers

Når du besøger webshoppen, finder du ikke kun produkter af høj kvalitet. Du kan også finde et helt vidensunivers med alt, hvad du gerne vil vide om dit kæledyr.

Webshoppen har nemlig en stor blog, der behandler et virvar af forskellige spørgsmål. Her kan du finde svar på alt fra, hvor gammel verdens ældste hest blev til hvorvidt en hund også kan få corona eller være mørkeræd.

Webshopejeren Wickie er nemlig selv en passioneret hunde- og katteejer, der blandt andet er uddannet opdrætter hos Dansk Kennel Klub. Derudover ejer hun også selv flere hunde og katte. Det er blandt andet denne erfaring, som hun trækker på, når hun laver indhold til sit store vidensunivers.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *